1993-ban még nem gondoltuk volna, hogy a Budapesten alapított családi vállalkozásunk
mára ilyen szép számokkal fog büszkélkedni:

 • a kezdeti 5 fő után ma 70 munkatársunkkal dolgozunk együtt;
 • a 3-4 üzleti partnerünk száma 200-ra nőtt;
 • termékféleségeink száma elérte a 200-at.

Bár a számok az évek során szépen felfelé kerekedtek, küldetésünk ugyanaz maradt - kizárólag a legmagasabb minőségű sütőipari termékeket kínáljuk partnereinknek.

De már az indulásnál tudtuk, ha hosszú távon is versenyben szeretnénk maradni, a minőség nem elég. Mivel a világ folyamatosan változik és állandóan új igények jelennek meg a piacon, sikeres vállalkozásunk két másik pillére a rugalmasság és az innováció lett.

Szavak helyett a tettek beszélnek

 • Szolgáltatásunkat megállás nélkül fejlesztjük.
 • Meglévő és leendő partnereink igényeit minden esetben szem előtt tartjuk.
 • Maximálisan rugalmasak vagyunk (a termékfejlesztés, a rendelésfelvétel és az elszámolási rendszer esetében is).

Együttműködés + fejlesztés = sikeres termék

Nyitottak vagyunk az új gondolatokra. Szeretjük meghallgatni partnereink véleményét, akik jól ismerik a fogyasztói igényeket. Nemcsak hisszük, tudjuk is, a közös együttműködés eredményeként mindenki jól jár. Szívesen fogadjuk ezért a fejlesztéshez kapcsolódó ötleteket vagy akár változtatási javaslatokat, mert sok esetben így születik meg a tökéletes termék.
Innovatív hozzáállásunkat a szakma is értékeli, ennek bizonyítéka, hogy már több kiállítási és termékdíjat nyertünk, de számunkra még ennél is fontosabb, hogy vevőink legnagyobb örömére ezek az újdonságok mindenki más előtt elsőként kerülnek a polcokra.

A termékgyártás minden lépésénél elengedhetetlen a tökéletes minőség garantálása. Üzemünk irányítását ezért magasan képzett, élelmiszertechnológiai ismeretekkel rendelkező szakember gárda vezeti a HACCP rendszer keretei között.

Termékpalettánkon a sütőipari termékek széles köre megtalálható. Az alaptermékeken kívül számos innovatív termék piacra dobásával próbálunk partnereink igényeinek megfelelni.

Kiemelten fontos területnek tekintjük a közétkeztetők és általában a Horeca szegmens kiszolgálását. Hatalmas kínálatunkkal és az igényeknek megfelelő gyors reakciónkkal a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki partnereinket a fent említett területeken.

Ízelítő legsikeresebb termékeinkből

 • Szendvics stanglik és bagettek
 • Ciabatták
 • Toast kenyerek
 • Szendvics párnák
 • Katalán termékcsalád (mini termékek)

Egészséges termékek

Hazánkban is folyamatosan bővül azoknak a köre,kik fontosnak tartják az egészséges táplálkozást, így ezek a vásárlók előszeretettel keresik azokat a termékeket, melyek ellenőrizhető forrásból származnak, ugyanakkor a szervezet számára hasznos összetevőket tartalmaznak. Természetesen kínálatunkban a magas tápértékű, egészséges alapanyagokból készült termékek is megtalálhatók.

Pályázatok


GINOP-8.3.5 -18/B